از ویزای شینگن چه میدانید ؟
آیا تابحال سوال ویزای شینگن چیست برای شما پیش آمده است؟ اگر به اروپا سفر کرده باشید؛ به احتمال زیاد با بحث ویزای شینگن آشنا هستید؛ در غیر این صورت ممکن است که اطلاعات چندانی در مورد ویزای شینگن نداشته باشید.
پس اگر می خواهید بدانید ویزای شینگن چیست؛ با ما همراه شوید زیرا در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بحث ویزای شینگن بپردازیم.
تاریخچه پیدایش ویزای شینگن
مفهوم ویزای شینگن، اولین بار در سال ۱۹۸۵ مطرح شد. در واقع در سال ۱۹۸۵، عهدنامه ای تحت عنوان پیمان شینگن بین پنج کشور آلمان غربی، هلند، بلژیک، فرانسه و لوکزامبورگ بسته شد که به موجب آن، اتباع کشورهای نامبرده برای سفر به سایر کشورهای عضو پیمان از اخذ ویزا معاف شدند. از طرف دیگر شهروندان کشورهای خارج از پیمان شینگن، با اخذ ویزایی تحت عنوان ویزای شینگن می توانند به همه کشورهای شینگن سفر کنند.
بنابراین اگر قصد سفر به اروپا را دارید؛ حتما به ویزای شینگن فکر کنید زیرا با دریافت ویزای شینگن یک کشور می توانید از سایر کشورهای شینگن نیز دیدن کنید. لازم به ذکر است که امروزه کشورهای متعددی عضو پیمان شینگن هستند که در ادامه با آنها آشنا می شویم.
کشورهای شینگن
همانطور که گفتیم در ابتدا فقط پنج کشور عضو پیمان شینگن بودند اما با گذشت زمان، کشورهای بیشتری به این پیمان پیوستند. در حال حاضر علاوه بر آلمان، فرانسه، بلژیک، هلند و لوکزامبورگ؛ کشورهای لهستان، پرتغال، ایتالیا، مجارستان، کرواسی، اسلواکی، اسلوونی، لتونی، یونان، ایسلند، جمهوری چک، اتریش، ویزای دانمارک ، فنلاند، لیتوانی، مالت، سوئد، سوئیس، نروژ، اسپانیا و لیختن اشتاین عضو معاهده شینگن هستند. بنابراین با اخذ ویزای شینگن هریک از کشورهای مذکور می توانید به مابقی کشورها هم سفر کنید.
حال که می دانید منظور از ویزای شینگن چیست؛ ممکن است سوال کنید که راحت ترین کشورها برای اخذ ویزای شینگن چیست و کدام هستند؟ در ادامه به این سوال پاسخ می دهیم.
راحت ترین کشورها برای دریافت ویزای شینگن کدام هستند؟
ایسلند را می توان به عنوان راحت ترین کشور برای اخذ ویزای شینگن معرفی کرد. طبق آمار، در چند سال اخیر، این کشور کوچک و دوست داشتنی منطقه اسکاندیناوی فقط یک درصد از درخواست های ویزای شینگن را ریجکت کرده است.
بعد از ایسلند، از فنلاند می توان به عنوان راحت ترین کشور برای اخذ ویزای شینگن چیست را نام برد. میزان ریجکت درخواست ویزا از سفارت های فنلاند کمتر از ۲ درصد است. بنابراین از طریق سفارت فنلاند می توانید ویزای شینگن را دریافت و از شفق های قطبی بینظیر این کشور دیدن کنید.
علاوه بر ایسلند و فنلاند، کشورهای لتونی، لیتوانی و استونی نیز در امر صدور ویزای شینگن چندان سرسخت نیستند. اما در مقابل کشورهای فرانسه، بلژیک، پرتغال و مالت، سخت ترین کشورها برای دریافت ویزای شینگن بشمار می روند. جالب است بدانید که در این میان، کشور کوچک مالت بیشترین درصد ریجکتی را دارد.
اما صرفنظر از راحتی یا سختی پروسه اخذ ویزای شینگن و برای پاسخ به سوال ویزای شینگن چیست ، می بایست با انواع ویزای شینگن نیز آشنا شوید. در بخش بعدی، انواع ویزای شینگن چیست را معرفی می کنیم.
انواع ویزای شینگن چیست ؟
ویزای شینگن چیست ؟ ویزای شینگن در انواع متفاوتی صادر می شود که به موجب دریافت هریک از آنها از امتیازات و شرایط خاصی برخوردار می شوید. بنابراین ابتدا باید ببینید به چه نوع ویزایی نیاز دارید؛ سپس برای اخذ ویزا اقدام کنید. ویزای شیگن در چهار نوع متفاوت تحت عناوین A، B، C و D صادر می شود.
- ویزای شینگن نوع A که ویزای ترانزیت فرودگاه نیز نامیده می شود؛ ویزایی است که به شما اجازه سکونت در کشورهای شینگن را نمی دهد. در واقع اگر می خواهید به کشوری خارج از شینگن سفر کنید اما لازم است که ابتدا به یکی از کشورهای شینگن رفته و از آنجا به مقصد خود بروید؛ بهتر است که برای اخذ ویزای شینگن نوع A اقدام نمایید. توجه داشته باشید که با دریافت ویزای شینگن نوع A، حتی حق خروج از فرودگاه شینگن را نیز ندارید؛ فقط می توانید در فرودگاه توقفی داشته باشید و پرواز خود را تغییر دهید. ضمنا مدت اعتبار ویزای شینگن نوع A در هر دوره شش ماهه، سه ماه است.
- ویزای شینگن نوع B نیز ویزایی غیراقامتی است که تحت عنوان ویزای عبوری نیز شناخته می شود. اگر ویزای شینگن نوع B را دریافت کنید می توانید به شینگن بروید اما حداکثر پس از پنج روز باید شینگن را ترک کنید و به کشوری خارج از شینگن بروید. مدت اعتبار ویزای شینگن نوع B هم در هر دوره شش ماهه، سه ماه است.
- ویزای شینگن نوع C، ویزای توریستی شینگن است که پرطرفدارترین نوع ویزای شینگن نیز بشمار می رود. با دریافت ویزای شینگن نوع C می توانید به شینگن سفر و حداکثر ۹۰ روز در این منطقه سکونت کنید.
- اما ویزای شینگن نوع D که تحت عنوان ویزای ملی صادر می شود؛ ویزای اقامتی بلندمدت شینگن است. بنابراین اگر می خواهید زمانی طولانی در شینگن اقامت داشته باشید باید برای دریافت ویزای شینگن نوع D اقدام نمایید.
حال که می دانیم ویزای شینگن چیست و به موجب دریافت آن از چه مزایایی بهره مند می شویم؛ شاید بد نباشد که اطلاعاتی هم در مورد هزینه ویزای شینگن کسب کنیم و ببینیم که برای دریافت ویزای پرطرفدار شینگن چه هزینه ای باید متقبل شویم.
هزینه ویزای شینگن چیست و چقدر است ؟
هزینه ویزای شینگن به فاکتورهای مختلفی اعم از نوع ویزا و سن متقاضی بستگی دارد. اما به طور میانگین می توان گفت که هزینه اخذ ویزای شینگن چیست اقامتی کمتر از ۹۰ روز، اقامتی بیشتر از ۹۰ روز و ترانزیت به ترتیب 85، 125 و 85 یورو است. لازم به ذکر است که تمامی هزینه ویزای شینگن باید در موقع درخواست ویزا پرداخت شود و چنانچه درخواست شما ریجکت گردد؛ هزینه پرداختی برگشت داده نمی شود.
ضمنا ًبرای اخذ ویزای شینگن، علاوه بر هزینه صدور ویزا باید هزینه دریافت بیمه مسافرتی را نیز تقبل کنید. صرفنظر از اینکه چه نوع ویزایی می خواهید؛ برای ورود به شینگن حتما باید بیمه مسافرتی داشته باشید؛ بیمه ای که در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد و تمام روزهای اقامت شما در این منطقه را پوشش دهد؛ همچنین سقف بیمه مسافرتی نباید کمتر از ۳۰۰۰۰ یورو باشد.
دیدگاه